Слави ще стиска палци от Плевен за Крисия

Шоуменът ще гледа детската "Евровизия" по телевизията

Утре вечер цяла България ще стиска палци на Крисия, Хасан и Ибрахим. Тогава тримата ще представят България на финала на конкурса за детска песен на Евровизия в Малта. Слави Трифонов пък призна в последното издание на шоуто си, че ще бъде в родния си Плевен през уикенда и ще наблюдава конкурса по телевизията.

Припомняме, че талантливите деца бяха изпратени в Малта от БНТ и Би Ти Ви. Шоуто започва в събота в 20 часа и ще бъде предавано пряко по БНТ и БНТ HD.

Едно малко момиче с голямо сърце. И двама братя с ръце на виртуози. Тя е родена да пее, те са родени да свирят. Тримата вече са супергерои. Накараха хиляди деца в България да пеят песента им. Накараха милиони възрастни в България да мечтаят за наградата на Евровизия. Харесват пищната сцена и се чувстват прекрасно на нея.

10-годишните Крисия, Хасан и Ибрахим са най-малките участници във финала тази година, припомнят от сайта на българската "Евровизия".

Тримата знаят, че в България милиони хора им стискат палци. Крисия има талисманче, с което не се разделя. Днес им предстоят още репетиции, а в събота вечер ще излязат на сцената втори, ведната след Беларус, както им отреди жребият. Тогава ще разчитат на подкрепата на всички извън България.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов