Русенската община се е рекламирала в Италия

Русе Лайф

05-11-2014, 10:59

Снимка:

русенска община

Автор:

Наташа Димитрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Панаир на музейните изложби в Русе

Едно от най-старите русенски училища празнува патрона си

На туристическото изложение са представени български обекти

Русенската община се представи като изложител на Международното туристическо изложение BORSA MEDITERRANEA DEL TURISMO ARCHEOLOGICO, което се проведе в италианския град Пестум. Изложението, което се е провело от 30 октомври – 2 ноември 2014 г.,е част от дейностите по устойчивост на проекта „Реки на времето“, в който Общината е водещ партньор.

Община Русе участва в изложението на общ щанд с общините София, Пловдив, Велико Търново, Бургас и Стара Загора. Представителите на Общината са презентирали туристическия потенциал на региона и привлекателните му възможности за културен и археологически туризъм, както на потенциални туристи, така и на представители на бизнеса. На заинтересованите посетители на борсата са били предоставени разнообразни рекламно-информационни материали - брошура Реки на времето, пътеводител Реки на времето, карта Реки на времето, тематични пътеводители за забележителности в Община Русе.

BORSA MEDITERRANEA DEL TURISMO ARCHEOLOGICO е професионално изложение за културен и археологически туризъм. В тазгодишното издание са участвали 130 изложители от 25 страни, над 100 журналисти, туроператори, като броят на посетителите е надхвърлил 10 000 души.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов