“Сините феи” продължават с призиви към феновете

В кампанията се включват чужденките на български език

Продължават обръщенията на шампионките от "Дунав 8806" към феновете на баскетбола в Русе.
"Елате да ни гледате срещу "Хасково", призовава на български език Кристина Сантяго, която започва трети сезон с екипа на "сините феи". Тина (Радостина Димитрова) напомня на свой ред, че срещата от първия кръг на НБЛ-жени за сезон 2014/2015, е в неделя. Цуми (Цветомира Шаренкапова) пък отбелязва, че стартът на защитата на шампионската титла за момичетата на Георги Божков е в 18 ч. Видеото може да бъде видяно тук - http://youtu.be/scCKWE7w35w.
Както вече съобщихме своите обръщения към феновете вече записаха Вили (Виолина Кочева), Марго (Маргарита Илиева), Диди (Деляна Коева), Зори (Зорница Костова), Жаки (Жаклин Златанова), Ел Ти (Латриша Т Лъвингс) и Тамара (Тамара Баич).
Припомняме, че предварителната продажба на билети за срещата продължава и днес, 24 октомври от 18 до 20 ч. в офиса на "Куриерски център ПРАТКИТЕ" в Mall Rousse на бул "Липник" 121 Д. Пропуските ще са с цени от 3 и 5 лв.
Освен това билетите от 5 лв. за последния ден от предсезонния турнир за "Купа Русчукъ" ще важат и за мача с "Хасково 2012". Желаещите да запазят местата си имат възможност да потвърдят това и днес, 24 октомври, по време на предварителната продажба в "Куриерски център ПРАТКИТЕ", от 18 до 20 ч.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов