Нов сезон за „Сините феи” в Русе

Специални обръщения за мача на 26 октомври

Шампионките от "Дунав 8806" започват новия сезон в НБЛ-жени. Дългоочакваният за феновете на "сините феи" момент е от 18 ч. на 26 октомври, неделя, в залата в русенския квартал "Здравец".
В тази връзка момичетата на Георги Божков продължават кампанията на колегите им от мъжкия баскетболен "Дунав". Както вече съобщихме, те отправиха призив за подкрепа към любителите на играта с оранжева топка. След това им се отблагодариха за подкрепата с категорична победа над "Шумен" със 76:43 в атрактивен мач в края на миналата седмица.


Днес Вили (Виолина Кочева), Марго (Маргарита Илиева), Диди (Деляна Коева) и Зори (Зорница Костова) напомнят на най-добрия шести играч в НБЛ-жени, че битките за нова шампионска титла започват с мач с "Хасково 2012" на 26 октомври, неделя, от 18 ч. в зала "Дунав" - http://youtu.be/_s8H1qSqjrU. В следващите дни това ще сторят и другите "сини феи".
Предварителната продажба на билети за срещата ще бъде на 23 и 24 октомври от 18 до 20 ч. в офиса на "Куриерски център ПРАТКИТЕ" в Mall Rousse на бул "Липник" 121 Д. Пропуските ще са с цени от 3 и 5 лв.


От клубното ръководство припомнят, че билетите от 5 лв. за последния ден от предсезонния турнир за "Купа Русчукъ" ще важат и за мача с "Хасково 2012". Желаещите да запазят местата си обаче ще трябва да потвърдят това по време на предварителната продажба в "Куриерски център ПРАТКИТЕ" на 23 и 24 октомври, от 18 до 20 ч.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)