Баскетболистите със специално обръщение към феновете в Русе

За това използват социалните мрежи

Георги Минков и Николай Николов записаха специални послания към феновете на баскетбола в Русе. Играчите на "Дунав" показват един от най-атрактивните моменти в играта, загатвайки какво могат да очакват любителите на баскетбола от тях през сезона.
"Заповядайте на нашия мач на 19 октомври срещу "Шумен"! Очакваме Ви!", гласи посланието на Николов и Минков, което може да бъде видяно и на: http://youtu.be/-hqqmI_rD8M.
Това е поредната инициатива, която мъжкият отбор реализира след обединението си с шампионките от "Дунав 8806" в Баскетболен клуб "Дунав Русе". С нея по двама играчи на тима, воден от Николай Господинов ще поканят по свой начин феновете за първия си мач от първенството на "А" група срещу "Шумен" в залата в русенския квартал "Здравец" от 17 ч. на 19 октомври, неделя.
Междувременно продължава продажбата на абонаментни карти за сезон 2014/2015. Както вече съобщихме, те ще са с цени 70 и 100 лв. в зависимост от местата в залата в квартал „Здравец“. Картите ще важат за срещите на шампионките от „Дунав 8806″ в НБЛ-жени и за мачовете на мъжкия „Дунав“ в „А“ група. Ако феновете желаят да си запазят местата от предния сезон, ще трябва да представят картата, която са имали за 2013/2014 г.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)