9 години на Комплекса за социални услуги за деца и дсемейства в риска в Русе

„Лъвски” скокове на новата детска площадка

„Изключително съм щастлив, че хора като Вас работят активно за децата ни, като им оказвате образователна и социална подкрепа и подпомагате тяхното духовно и личностно развитие“  се казва в поздравителния адрес на русенския кмет Пламен Стоилов към Комплекса за социални услуги за деца и семейства в риск. Днес в него се чества тържествено девет години от откриването му като социална услуга в града. Поздравленията на кмета поднесе директорът на „Здраве и социални дейности” в общината Мариела Личева, който смята, че с работата си екипът е заслужил национално и международно признание.
 В „арена за нови приключения и смели лъвски постижения“ се превърна новооткритата детска площадка в двора на Комплекса, подарък от  четири „Лайънс“ клуба за децата от социалното заведение, както и за децата от квартал „Родина“.    
По случай празника ще се проведе и благотворителен търг на три  картини, изобразяващи трите подразделения в Комплекса за социални услуги. Картините са безвъзмездно предоставени от художника Огнян Балканджиев, а набраните средства ще бъдат предоставени на Комплекса за социални услуги.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов