Стотици бургазлии на площада за представянето на листата на ГЕРБ

Бойко Борисов похвали кметовете на общини, издигнати от ГЕРБ за добрите резултати, въпреки трудностите през последната година

Въпреки хладното време и силния вятър, стотици бургазлии се събраха на площад „Атанас Сиреков” пред общината, със знамена в ръце, за да посрещнат кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ - Бургас. 

Тя беше представена от нейния водач Ивелина Василева, заместник-кмет на Бургас и заместник-министър по въпросите на евроинтеграцията в правителството на Бойко Борисов.

Кандидат- депутатите излизаха на сцената един по един в обратен ред от последния 28-ми до водачът на листата Ивелина Василева.
Тя изрази благодарността си събралите се за подкрепата и доверието което дават на кандидатите от листата.
Като приоритети на евентуалния си бъдещ мандат като депутат Василева очерта привличане на инвестиции в туризма, изграждане на четирилентовия път „Бургас-Слънчев бряг”, реализиране на мащабната програма за енергийна ефективност на жилищните комплекси „Изгрев”, „Меден рудник”, „Славейков” и „Зорница”, както и програма за живот на района на Странджа.

По време на представянето, Бойко Борисов благодари и на кметовете на ГЕРБ в страната, които са издържали цяла година, със спрени средства по европрограми, но въпреки това градоете, за които се грижат са най-добре развиващите се в България.

В концерта, организиран от партията взеха участие бургазлията и победител в първото издание на „X Factor” Рафи Бохосян, група Риуайнм, ансамбъл „Българе”, Албена Вескова, трио „Сопрано” и Веселин Маринов. 

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов