Наградите на Планета – победителите са ясни предварително?

Изпълнителите броели между 8 и 15 бона за статуетка, носи клюката

Вълнение е обзело цялата чалга гилдия, истерия е изправила на нокти невръстните фенове... кой, кой ще получи емблематичната награда?

Това е въпрос, който вълнува хиляди деца и тийнейджъри в страната, но те не знаят, че тези неща отдавна са решени и...предплатени.

Сред „фолк елита” в столицата усилено се шушука за наградите на Планета, които предстои да бъдат раздадени утре вечер. Запознати хора от чака-рака средите обсъждат на дълго и на широко кой какво си е уредил, платил и капарирал.

Например знатна столична гримьорка дочула, че вече е ясна певицата на годината. След дълги преговори, уговорки и пазарлъци до заветната статуетка и тази година ще се докопа Галена, поне това носи клюката.

Глория се натиснала за награда за „Баладичен хит”, но ясно й било намекнато, че трябва да „осребри”  отличието предварително, за да може да го получи на сцената. Тъй като дивата, няма други нови хитове, може и да не успее да хване в ръка друг приз.

Според известен столичен коафьор Андреа била заделила 8 бона за награда, но като се замислим евентуален подходящ дар за нея ще е наградата за „Посланик на българската музика по света.”

Наградата на Кали, която наскоро отново роди е да бъде сред водещите на „церемонията” заедно с Борис Дали.

Сочната клюка, която излезе пък от един козметичен салон е че Анелия е успяла да си осигури престижната награда „Музикален Идол на 2013”, сумата която се спряга за тази награда тръгнала от 15 бона, но след „тайно наддаване” спечелилата търга е Анелия, като се предполага, че тя е вдигнала мизата до 25 хилядарки за престижното отличие.

За „грандиозният” спектакъл утре са ангажирани десетки стилисти, танцьори и хореографи, всеки един от тях си има своя теория, кой каква награда ще получи, спрямо това, което е подочул или пък спрямо лични симпатии.

Джена била капарирала поне една награда, но до вчера още не се била издължила в пълния размер - 10 бона и била притеснена дали ще й дадат приза на "лизинг" с евентуален транш за изплащане през следващите месеци.

Друг виден столичен стилист споделил под сурдинка, че Галин се е постарал да си подсигури този път наградата за „Изпълнител на годината”, как точно в кеш или натура не е ясно.

Балетист от мизансцена пък изказа мнение със 100% сигурност, че Ани Хоанг ще грабне приза за „Най-прогресиращ изпълнител.”, а хореограф на някоя от масовките честити предварително с смс награда за „Най-добър видео клип” на ... Емилия

Цветелина Янева и Константин се били договори да си платят авансово наградата за дует, като внесли 20 хиляди за да чуят имената си от сцената, това излезе пък от сервитьорка в управляваната от Коцето дискотека.

Никакви клюки не се чуват за Преслава, която явно физически и психически изтощена, няма сили да се включи в борбата за наградите и ще разчита на подаянията на продуцента си.

Всеизвестно е, че в меката на силиконовите буфосинхронистки наградите се раздават на килограм и са в изобилие, останаха още около десет статуетки, които ако никой не си ги плати щели да бъдат раздадени на принципа на случайния жребии тип новогодишна томбола.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов