Марияна Иванчева направи три дарения в навечерието на Великден

Три дарения по повод 30-годишнината от създаването на аптеки „Оптима“ направи днес собственикът Марияна Иванчева, която е и общински съветник. Средствата за благотворителната инициатива в размер на 1000 лева бяха набрани по време на тържеството на рождения ден на аптеките - 1 април.

С част от сумата бяха закупени козунаци, медикаменти и медицински консумативи за възрастните хора от дом „Възраждане“, които достигнаха до тях в навечерието на Великденските празници. Това се случи със съдействието на директора на дома за стари хора Ани Венкова.

Втората благотворителна инициатива е свързана с осигуряването на средства за лечение на питомниците от общинския Приют за безстопанствени животни. Дарението бе връчено официално на управителя Жени Попова.

Третото дарение също стана факт по време на Страстната седмица, броени дни преди Великден. Подпомогнати с медикаменти и добавки са потребителите на защитените жилища в Русе, услуга поверена на СНЦ „Еквилибриум“. Дарението прие Елена Петкова – програмен директор на сдружението.

По повод кръглата годишнина, десетки изненади очакват клиентите на аптеките. При покупка над 30 лева те получават подарък – луксозна кутийка за хапчета. При покупка над 60 лева – подаръкът е висок клас козметичен продукт.

Припомняме, че рожденикът раздава още подаръци през настоящия месец април и през следващия месец май. Клиентите, които закупят продукти на една касова бележка, на стойност над 30 лв. и попълнят талон, участват в томбола за 30 награди. 

Късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 6 юни, в Аптека „Оптима 5“, от 16 часа, в присъствието на свидетели.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов