От днес започва захлаждане

Животът

16-04-2022, 07:00

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Времето по морето във вторник

Днес през деня облачността ще бъде значителна. Ще се появи и усили вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат от 18 до 23 градуса, но след обяд бързо ще се понижават.

През нощта срещу неделя и в неделя ще започнат превалявания от дъжд, които в неделния ден ще обхванат цялата страна. В началото на деня температурите ще бъдат от 4-5 до 10 градуса, но с напредването на деня те ще се понижават и след обяд стойностите ще са от около 3-4 градуса.

Привечер и през нощта срещу понеделник валежите във високите котловини на запад и Предбалкана ще преминават в мокър сняг. На места количествата ще са значителни. Минималните температури в понеделник ще бъдат от около минус 1 до плюс 3 градуса, а дневните - от 3 до 8 градуса.

Студено, с температури от около нула до 4 градуса, ще остане времето и във вторник. Дъжд и сняг ще превалява в южните райони, а дневните температури ще бъдат от 5 до 10-11 градуса.

Слънцето ще започне да надделява в сряда, когато валежите ще  бъдат само над крайните южни райони. След обяд стойностите ще достигнат 11-16 градуса, малко по-студено ще остане по високите полета.

В четвъртък ще започне затопляне и през деня стойностите ще достигнат 14 до 19 градуса. На Разпети петък, според предварителните прогнози, ще се затопли още малко и ще има места с температури около 20, 22 градуса.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов