Традиционният Пролетен панаир на Русе започва този петък

Пролетният панаир на Русе, който традиционно се организира около Великден, ще започне на 15 април /петък/ в Парка на младежта и ще продължи до 1 май. Той ще бъде разположен по протежението на алея „Младост“ и част от алея „Перистери“ и ще се стопанисва от „Общински пазари“.

Тази година обликът на Панаира ще бъде по-различен – гостите ще могат да избират измежду 10 заведения за храна и напитки и ще сядат под изградения общ голям навес със 150 маси. До тях ще бъде разположена голяма сцена, на която на 19, 21, 26 и 28 април ще изнесат концерти Дара Екимова, Павел и Венци Венц, Михаела Маринова и Дара. Графикът на гостуващите звезди ще бъде оповестен на страницата на Пролетния панаир в социалните мрежи. През останалите дни на сцената ще излязат самодейните състави от община Русе.

Не са пропуснати и атракционите, които от години радват русенци. Традиционните гондола, центрофуга, виенско колело, блъскащи колички и стрелбищата, на които русенци и гостите на града могат да спечелят награда с точен мерник, отново присъстват на Панаира.

 За удобството на посетители и търговци са предвидени химически тоалетни и контейнери за смет.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов