Хандбалистките на Бяла излизат срещу отбора на "Етър 64" тази вечер

Спорт

10-04-2022, 09:00

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хандбалистките на Бяла спечелиха Купа България

Днес е началото на плейофната серия за излъчване шампиона и неговите подгланици

В неделя е началото на плейофната серия за излъчване шампиона и неговите подгланици в първенството на България по хандбал за жени за 2022 година. До последната фаза достигнаха отборите на ХК "Свиленград", ХК"Сливница", ХК "Етър 64" и ХК "Бяла". Играе се до две победи. Беленчанки са домакини в първата среща с "Етър 64", като при евентуално разменени победи сме домакини в третата среща.

Нашите момичета получиха по-дълга почивка след спечелената Купа на България по-рано през март, заявиха от клуба. Отборът се събра в петък за подготовка за мача, като мисълта е за победа.

"През редовния сезон спечелихме убедително двете срещи срещу болярките, но това не ни дава право на успокоение. Предстоящите срещи са с друг заряд и трябва да сме мобилизирани и да се раздадем на 100 % за да се постигне успех. Срещата е в неделя от 17.00 часа, като входът е свободен за зрители. След запълване на местата в залата ще се преустанови пускането на повече хора. Пожелаваме успех на нашия отбор", заявиха още от клуба. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов