Три катастрофи с пострадали през уикенда в Русенско

На 26 март около 11:20 часа в с. Обретеник по улица "Христо Ботев" е станал пътен инцидент, при който тежко е пострадал мъж. До произшествието се стигнало, след като водачът на мотоциклет „Кимко“, 53-годишен мъж е загубил управление над превозното средство и е паднал на пътя. Той е бил отведен и настанен в болница в Русе с фрактура на тазобедрена става. По случая работи РУ – Бяла.    
На 26 март около 18:40 ч в Русе на бул. „Христо Ботев“, на около 150-200 м преди пешеходния светофар в посока центъра, лек автомобил „Рено“, управляван от 18-годишен, при движение с несъобразена скорост с радиуса на завой и релефа на местността е загубил контрол и е напуснал пътното платно вдясно, преобръщайки се в скат. От удара леко е пострадал пътник, возил се на задна седалка. След преглед в болница пострадалият е освободен с порезни рани по главата.     
На 25 март около 21:05 ч. в гр. Русе, автомобил с марка „Сеат“, управляван от 20-годишен, движейки се по ул. "Буров" и при наличие на знак "Б1“ е навлязъл в кръстовището с ул. „К.Иречек“ и отнема предимството на лек автомобил "Фолксваген Туран" с водач на 39 г. В резултат на пътния инцидент водачът на турана е получил фрактура на ръка. По случая е образувано досъдебно производство.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)