„Благотворителен дрифт и тунинг шоу“ отново в помощ на малката Белослава от Русе

Над 80 любители на адреналина от цялата страна са се записали за участие в „Благотворителен дрифт и тунинг шоу“ отново в помощ на малката Белослава от Русе. Събитието ще се проведе на 3 април, от 9 до 18 часа, на ДЗС полигона край Русе. Организатор на благотворителната инициатива е човекът с огромно сърце Михаел Иванов.

Към тях се присъединяват над 100 любители на автотунинга, както и около 200 фена на дву и триколесните машини, тъй като мотобратството в Русе ще открие тогава сезона.

Според Мишо, човек влюбен в колите, това също е начин да се покаже благотворителност и да бъде събрана поне част от сумата за лечението на малкото момиченце. Тя се нуждае от още операции по присаждане на стволови клетки в Турция и затова е необходима помощ от добри хора. За всяка една манипулация родителите плащат около 20 000 евро на месец.

Паралелно на пистата в Сапарева баня, също на 3 април, ще се проведе аналогично шоу. И там приходите ще бъдат за Белослава.

Освен дрифт, посетителите ще могат да се повозят на специално дрифт такси. Входът за шоуто е 5 лева, като ще бъдат разположени и кутии за дарения. Организаторите предупреждават, че ресто няма да може да бъде връщано. Ще има и кетъринг със сандвичи, бира и безалкохолни напитки. Всички кутии ще бъдат отворени след края на проявата и ще бъде оповестена сумата.

 На предишното шоу бяха събрани 12 050 лева в помощ на момиченцето. До момента  „Благотворителен дрифт и тунинг шоу“ по различен начин подпомагат 25 фирми, но вратите са отворени и за още желаещи.

Желаещите да помогнат могат да го направят и чрез превод по дарителската сметка:

IBAN: BG 85 FINV 9150 1317 5575 50

ВIC: FINVBGSF

за Белослава Бисерова Бориславова

или paypal: @Bborislawow



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов