Възпитаник на Английската гимназия в Русе с амбиция да превземе световните рап-класации

Кевин мечтае за дует с Лил Моузи

Дебютният сингъл “ОKAY” на младата русенска, а може би скоро и световна звезда, KEV THE FIRST, бе представен в ефира на Дарик радио. Зад псевдонима се крие 19-годишният Кевин Ферхад, който започва да реди рими преди две години, вдъхновен от младия американски рап-изпълнител Лил Моузи.

“От две години слушам само него. Много ми харесва и не ми омръзва” разказва младият изпълнител. Кевин е завършил Английската гимназия в Русе, където се запалил по рапа, но предимно наблягал на свиренето на музикални  инструменти. Сега учи в Лондон, специалност “Визуални ефекти”, става ясно от интервюто на Дарик радио.

“Усещам, че сега е моментът да направя нещо с пеенето. Аз уча и работя, и когато имам малко свободно време и вдъхновение предпочитам да го прекарвам като се занимавам с музика. За щастие и семейството ми ме подкрепя в тази моя мечта”, споделя Кевин.

Мотивацията му е толкова голяма, че въпреки неуспеха му с първото звукозаписно студио той не се отказава и продължава напред, докато на бял свят не се появява и първата му песен. Следващото изпитание пред него е да направи и видео към първото си парче. “Имам и втора песен, която е почти готова. Тя е посветена на моята приятелка и нея я направих заедно с един американски изпълнител. Но първо искам да видя как ще се приеме “О.К”, разкри KTF.

"Все още не съм правил опити да се свържа с Лил Моузли, но най-голямата ми мечта сега е да направя парче с него. Искам да продължа напред с музиката независимо какво ще се случи с първото ми парче. Правя го защото обичам да се занимавам с музика, имам вдъхновение и имам подкрепата", разкрива още в интервюто Кевин.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов