Танцът на Венера и Марс във Водолей

Животът

06-03-2022, 09:00

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Слънчевата система може да има поне още две планети

В неделя сутрин двете планети, отговарящи за връзките, тестостерона и нежността се свързват отново, само че в знак Водолей. След суровата им връзка през Козирог е време да видим можем ли да останем в приятелски отношения, пише в страницата си астрологът Даниела Кръстева.
Така ще бъде поне до средата на април. Като аспектите, които ще правят са доста бурни.
Приликата на танца им през Козирог досега и този във Водолей е, че и двата знака са студени и непоказващи емоция. Както и политическите отношения, които ще са водещите новини. Също и егоцентризма в ниско проявление.
Разликите обаче са повече. Ще има засилено влияние на журналистиката и медиите, също така Водолей се свързва и с интернет и проблеми свързани с тези мрежи. Това е знак и на въздушния транспорт, който ще бъде водещ в следващите дни. Разбиване на статуквото.
Но той има и високо проявление, ако решим да го проявим. И това са приятелството, решаването на глобални социални каузи, опити за разрешаване на несправедливост. Водолей се свързва с хуманност. И двете планети сега ще се опитват да премахват граници. Това при Козирог нямаше как да се случи.
Другото важно нещо е, че това е знак, който се свързва с висшия ум на човечеството и вероятно ще има много идеи, които ще се появяват ежеминутно и скорострелно. Глифът на Водолей е две вълнообразни линии, които символизират дух и материя, но също и космическите сигнали, идващи към нас.
Дано проявим духовните ценности и вяра в нашите прозрения и интуиция, се казва още в обръщението на астролог Кръстева.


Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)