Новолуние в Риби - какво да очакваме?

Животът

02-03-2022, 10:00

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

19 февруари: Новолуние - Между два свята

Можем да се отдадем на дълбоки размисли и да премахнем миналото, което ни пречи

На 2 март ни очаква новолуние в знака на Риби. Това лунно събитие ще ни помогне да видим всичко, което досега е било в скритите кътчета на нашето сърце, ум и душа.  Под енергиите на новолунието в знака на Риби може да се отдадем на дълбоки размисли и да премахнем миналото, което само ни пречи, пише bgonair.bg. 

През март има една планета, която ще носи много положителни енергии и която ще бъде много активна по време на това новолуние – Юпитер. Той носи късмет, помага да видим сегашната си ситуация с повече оптимизъм, да видим красотата край нас.

Юпитер е планета на разширяването, възможностите, докато знакът на Риби е чувствителен. Това означава, че присъствието на Юпитер може да повиши чувствителността ни към всичко. Бихме могли да насочим тази чувствителност в градивни неща, като творчески проекти, медитация. Интуицията ни също ще се засили.

Но мартенското новолуние се характеризира и с друга силно активна енергия. Тази на Венера, Марс и Плутон. Вниманието ни ще бъде насочено към нашите взаимоотношения и там, където не отстояваме силата си, или където може да отстояваме твърде много власт и да се окажем контролиращи. Но тази планетарна енергия би могла да се прояви и по отношение на парите ни.

Що се отнася до работата – опитайте да се движите по течението, особено ако се появяват ситуации, които са извън вашия контрол. Използвайте енергията на Венера, за да внесете баланс във всяка динамика на взаимоотношенията.

Използвайте енергията на Марс, за да бъдете уверени в изборите си, а енергията на Плутон, за да останете верни на себе си. За негативните събития не забравяйте, че всичко е временно.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен