ВМРО с автошествие: Не на ценовия геноцид!

Животът

25-02-2022, 08:00

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ВМРО започва серия от протести срещу правителството

ВМРО-Русе призовава русенци, които вече не могат да търпят бездействието на Министерския съвет и искат нормална и адекватна позиция от държавата за овладяване на непосилната инфлация и стремглавото обедняване, да се присъединят тази вечер към организираното протестно автошествие. Сборният му пункт е в 17.30 часа на паркинга при НАП в края на ул. “Александровска“.

Протестното автошествие ще тръгне по маршрут: бул.“Съединение“ – бул.“Цар Освободител“ – бул. „Цар Феринанд I“- кръгово пред х-л „Рига“ и обратно по бул. „Цар Феринанд I“ – бул. „Цар Освободител“ – Централна ЖП гара – ул. „Борисова“ – надясно по бул.“Ген. Скобелев“ – кръговото движение – бул. „Цар Освободител“ – бул. „Съединение“ – Зала „Филхармония“ – паргинг при НАП.

За ВМРО бездействието и мълчанието от страна на правителството и парламента са престъпни. Цените на всички енергоизточници, битовите сметки и цените на храните скочиха до степен, в която купуването на елементарни неща като зеленчуци, сирене, олио и месо вече са недостижим лукс за много домакинства. Всичко това, в комбинация с дискриминационния „зелен сертификат“, предизвика фалита на хиляди бизнеси в страната. Стотици хиляди българи са без работа и посрещат утрешния ден със страх за бъдещето си и това на децата им.




Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)