Ивелина Рускова: 22.02.2022 г. има магически и мистични свойства

22.02.2022 г
Какво е специалното за абсолютната уникална дата само с числото 2.
Според астрологът Ивелина Рускова тази дата има магически и мистични свойства, тъй като освен уникалните „двойки“ този ден има и други характеристики.
Например 22 февруари 2022 г. е 22-рият лунен ден, а също така ще бъде във вторник - вторият ден от седмицата.
Двойката символизира хармонията, любовта, приятелството и дипломацията. На този ден трябва да прекарате деня с любими хора, да се помирите с приятели и да намерите нови такива, съветва тя.
Двойката също символизира златната среда. На този ден Вселената ще допринесе за плановете и важните ни избори. Но има едно "но" - всичко ще се получи, ако вашите намерения са чисти и мили.
Между другото, този ден ще допринесе за хората, които са на изчерпване на силите и енергията.
Какво можете да направите на 22.02.2022 г
Правете планове за следващия месец или дори година напред.
Определете цели, идентифицирайте възможни пречки и като цяло опишете стратегията на вашите действия, развитие и други подобни.
Обърнете внимание на най-близкия човек, с когото ще трябва да преживеете целия си живот – Това сте Вие!
Направете нещо хубаво лично за вас – отидете на фитнес, на кино или спа процедури, поглезете се, направете нещо, което обичате.
Опитайте се да прекарате деня в атмосфера на приятелство и взаимно разбирателство с близки хора.
Опитайте се да изградите отношения с тези, с които сте били в пререкания дълго време или случайно сте загубили връзка. Вашето духовно развитие е във ваши ръце. И Вселената ще ви каже по всякакъв възможен начин днес накъде да продължите и какви духовни практики да изберете.
Пожелайте си желание на огледалната дата 22.02.22 и то със сигурност ще се сбъдне, категорична е астроложката.
Какво да не правите на 22.02.2022г:
Именно на огледалната дата вашите думи, емоции и дела ще се върнат към вас, като огледало, отразено върху вас или вашите близки. Затова долу с мъка, завист, гняв, омраза, обида, и други чувства, които ви разрушават.
Бъдете вдъхновители във вашия живот и не спирайте да мечтаете!
Бъдете творци на вашия живот, живейте и творете добро, посявайте любов и берете плодовете на светлината, съветва още Ивелина Рускова.


Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)