Хандбалистките на Бяла победиха силния отбор на "Сливница"

Продължава победната серия на ХК "Бяла". Вчера те победиха като гост силния отбор на ХК "Сливница" с 32:25. Мачът започна равностойно, като двата отбора разменяха водачеството в резултата до средата на полувремето.
Тогава момичетата на Бяла се окопитиха и с добра игра в защита и контраатаки поведоха с 5 гола разлика. Малко поотпускане и краят полувремето дойде при резултат 14:11 за нашите. В началото на второто полувреме Вики Жосан смени схемата в нападение и заиграха с един пивот. Това отвори играта и разликата бързо набъбна на 10 гола в полза на Бяла. След това мача се доиграваше, като бе даден шанс и на някои от малките надежди да поиграят. С отлично включване във втора поредна среща се понрави на вратата беленчанката Моника Петкова. Това бе трета поредна победа от пролетния дял на първенството.
Състава на ХК "Бяла": Ст.Стоянова, Ф.Юксел, М.Петкова, Хр.Бабий /10 гола/, Ир.Иванова /3 г./ Соня Богданова /2 г./, Хр.Драганова /1 г./ Юл.Таке /3 г./, Кр.Касабова/5 г./, Кр.Иванова /5 г./, Есра Хасан, Ал. Иванова, Р.Димова, Л.Бакърджиева/1 г./ и Полина Трубицина /1 г./.
Следващият мач е на 27.02.2022 от 14.00 часа в "Арена Бяла" срещу "Шумен 98".


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов