Как да пестим докато пазаруваме техника онлайн?

Общество

16-02-2022, 10:00

Снимка:

архив

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Пазарът на техника е изключително динамичен. Поради динамиката на пазара и бързоразвиващите се технологии е трудно да се ориентираш без помощта на специалист. Трудно е да се ориентираш и при избора на онлайн магазин за техника, както и за начина, по който можеш да пестиш, пазарувайки техника онлайн. Непрекъснато в онлайн пространството се появяват много примамливи оферти за закупуване на техника с големи отстъпки. В стремежа си да пестим, докато пазаруваме обаче, може да се окажем с празен джоб и закупен нискокачествен продукт. Ето защо трябва да сме изключително внимателни при избора на онлайн магазин.

Няколко начина да пазаруваме качествена техника онлайн на добри цени

Важно условие за коректността на един онлайн магазин за техника е наличието и на физически магазини, сервизни и консултантски центрове. На всичките тези условия за коректност и сигурност отговаря онлайн магазин Ardes bg, който освен всичко, предлага и  ардес промо код, който ви дава възможност за отстъпки. Това ни гарантира сигурност и спокойствие при купуването на техника от него. 

След като сме се уверили в лоялността на онлайн магазина, който сме избрали, следва да се погрижим и за това, дали можем и да спестим избирайки да пазаруваме онлайн. Конкуренцията и при онлайн търговията с техника е голяма, което принуждава търговците да търсят всевъзможни способи за привличане на клиенти. Големите отстъпки и периодичните промоции при онлайн търговията на техника, привличат все повече клиенти. Тук пък следва клиентите да бъдат изобретателни в начините на търсене на техника с отстъпка в онлайн магазините.

Най-популярният начин за търсене на техника с отстъпки си остава, този посредством някоя от интернет търсачките. Несъмнено това носи своите рискове, защото търсачката извежда напред сайтовете, които са си платили за това, което от своя страна не е гаранция за лоялност.

Още начини за пестене на пари

Ето няколко начина, предлагани от повечето онлайн магазини, с които можете да пестите, пазарувайки:

Регистрацията в някои онлайн магазини за техника води до събиране на точки за отстъпки или встъпителни преференциални кодове. Някои онлайн магазини за техника предлагат преференциални цени за регистрираните потребители. Чрез регистрацията и отстъпките, които ви предлага тя търговците се надяват не само да ви привлекат като клиент, но и да ви запазят като такъв.

Чрез абонирането за бюлетини можете не само да научавате първи новините за нови продукти, но и да следите текущите промоции, които предлага онлайн магазина. 

Много търговци на дребно ще ви възнаградят с код за отстъпка, ако го направите. Освен това ще получите ваучери за допълнителни промоции и сезонни намаления, ако се присъедините към техния имейл списък. Като цяло абонаментът за бюлетин е доста полезен, защото ще получавате отстъпки и новини за предстоящите продукти разпродажби.

Най-непопулярният, но най-стар и изпитан метод за получаване на отстъпка си остава да си поискаш такава. Независимо, дали с телефонно обаждане или посредством някое от приложенията, връзката с мениджър на онлайн магазина за техника и молбата за отстъпка, може да доведе до желания от вас резултат. В случай, че не могат да ви направят отстъпка, може да попитате за предстоящи промоции и намаления. 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)