Людмил Христов: Професионалният и екипен дух ще се съхрани

Людмил Христов встъпи като заместник областен управител на област Русе. Това се случи днес по време на кратка церемония в Областната администрация. Христов увери, че всички добри практики ще бъдат продължени и изрази надежда, че резултатите от дейността на екипа ще бъдат затвърдени. „Сигурен съм, че професионалният и екипен дух ще се съхрани. Всичко това е важно, за да се постигне максимална ефективност в изграждането на една по-силна връзка между гражданите и държавата.“, каза заместник областният управител. Той бе категоричен, че ще защитава интересите на жителите на региона. Точно затова е приел и назначението. 

Людмил Христов бе посрещнат лично от областния управител Анатоли Станев и екипа на администрацията.

Припомняме, че съгласно решение на Министерски съвет Областна администрация – Русе остана с едни заместник областен управител. Решението бе взето през декември миналата година, като с двама заместници в Северна България остават единствено областите Варна и Велико Търново.

Досегашните заместник областни управители д-р Стефка Караколева и Синан Хебибов са единствените на този пост в Русенско управлявали в два последователни служебни кабинета. „Поехме щафетата в един знаков период за самата държава и участвахме в един сериозен процес, продължил повече от осем месеца. Надявам се, че обстановката в страната ще се подобри. Вярвам в промяната. От ден първи нашето желание като служебен кабинет не бе ограничено единствено до организирането и провеждането на честни избори, а приоритет бе решаването на най-наболелите проблеми за гражданите на област Русе“, каза Хебибов. От своя страна д-р Караколева посочи, че е радостна от работата с екипа на институцията и заедно са успели да постигнат наистина високи резултати. „С работата си дадохме и малко по-различно отношение към самата институция“, допълни още Хебибов. И двамата засиведетелсваха категоричната си подкрепа към новото ръководство и обещаха да им помагат при необходимост.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов