Край на ретроградния Меркурий, очакват ни нови възможности

Животът

04-02-2022, 14:40

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цветен хороскоп за януари

На 4-ти февруари, планетата на комуникациите Меркурий, сваля оковите на ретроградното си движение и се отправя без колебание на пътуване в знак Козирог, припомня астролог Венета Матева. 

Тя напомня, че неговото ретроградно движение започна на 14-ти януари в 10 градус на знак Водолей и приключва днес на 24 градуса в знак Козирог.

Предстои да оставим ограниченията на Меркурий в миналото и да видим новите възможности, които ни се предлагат. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа. Следва повече яснота по възникнали лични и професионални спорове и недоразумения.

Пряко облагодетелствани от директното движение на планетата в този период ще бъдат родените в трета декада Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да очакват важна информация и раздвижване в личен и професионален план.

Между 14-ти февруари и 10-ти март, Меркурий ще се движи през знак Водолей. С това идва заслужената ни глътка въздух, лекота и спокойствие. Отношенията ще имат зелена светлина и общуването ще се случва по-лесно. Периодът е прекрасен за развитие на идеи, творчество, вдъхновение и общуване. Свързването между хората ще бъде лесно и градивно. Ще имаме по-малко изисквания и ще бъдем склонни да даваме повече свобода на себе си и другите.

Тази енергия ще бъде бързо усетена от всички Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Ще е време за действия, осъществяване на планове и сбъдване на мечти.

Този период ще носи повече напрежение на знаците Телец, Лъв и Скорпион. Те трябва да бъдат внимателни към околните, търпеливи и избягващи клюки и интриги.

До 25-ти февруари Меркурий се движи по пътя, по който вече е минавал, преди да стане ретрограден. В периода на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела. Времето дотогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени сделки и преговори.

Девите и Лъвовете могат да берат плодовете на труда си до момента. Очаквате добра реколта от посевите си в последните месеци, казва още астролог Венета Матева.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)