След София и Варна, Уча.се отвори офис в Русе

Образователната платформа Уча.се, отвори свой офис в Русе. След като за последната година удвои екипа си, достигайки над 300 души, фирмата прибави към София и Варна и крайдунавския град, в който обособи нови работни места.

В продължение на десет години Дарин Маджаров и Николай Жейнов събират около себе си будни хора и изграждат общност от специалисти и новатори, които комуникират помежду си с лекота, работят упорито и прекарват приятно време заедно. Формирането на силен екип в Русе стартира в края на 2021 година, като вече тук работят няколко програмисти, проектен мениджър, продуктов координатор, обучител на учители и офис координатор.

Сайтът продължава търсенето на още съмишленици, които всеки ден да помагат за подобряването на образованието в България, а обявите за свободните позиции се поддържат актуални на сайта: https://ucha.se/karieri.

За 10 години в сайта и мобилното приложение на Уча.се вече има над 23 хиляди видео урока, теста и преговора с мисловни карти по всички предмети от 1. до 12. клас, с които учениците повишават успеха си, докато се забавляват. До момента уроците са изгледани над 87 милиона пъти от над 1 милион регистрирани ученици, учители, родители и студенти. Платформата вече се развива и в чужбина под името Eduboom и се ползва от потребителите успешно в Румъния, Италия и Испания (eduboom.ro, eduboom.it, eduboom.es).



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)