Адвокат от Русе спечели 20 000 лева от "Стани богат"

Деян Рангелов е реалити звезда и голям фен на футболния "Дунав"

Русенският адвокат Деян Рангелов приключи участието си в "Стани богат" снощи и си тръгна със сумата от 20 000 лева. Любопитен факт е, че той е един от най-запалените фенове на футболния отбор "Дунав" и често може да бъде видян да подкрепя любимия си клуб на стадиона.

"На 33 години, адвокат и е с разнородни интереси" бе анонсът за Деян в предаването за знаещи в различни области с водещ Михаил Билалов. Съпругата на русенеца - Божидара също бе в публиката и го подкрепи, като заяви, че ако някой от семейството трябва да участва в "Стани богат", то това е Деян, тъй като е много умен. Заедно те участваха преди време и в най-любовното предаване в ефира "Един за друг".

Въпросът "Кой вид дъб се отличава от останалите по "рошавата" купула на жълъда, която е обрасла с шиловидни израстъци?" извади Рангелов от играта. Той не посмя да рискува и се отказа, тръгвайки си от шоуто с чек за 20 000 лева.

Феновете на предаването бяха възхитени от представянето на Деян. Факт е, че рядко в предаването се достигат суми над 5 000 лева, затова и играта на русенеца беше толкова интересна за любителите на играта. 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)