Дует "Аморе" между Операта и поп музиката

Солистите на Русенската опера Иван Пенчев и Глория Кънева за ариите, тангото на любовта и ролята на млади родители

Иван Пенчев и Глория Кънева - познати като русенския дует "Аморе", гостуваха на Сашо Кадиев и Деси Стоянова в "Преди обед" по bTV.

Те споделиха моменти, свързани не само с кариерата им между Операта и поп музиката. Някои от тях несъмнено са свързани с бебетата-близначки Калина и Мелина, които са осмислили още повече връзката им, започнала още от Консерваторията. Предложението за брак е вълнуващо и се случва на сцената на "Зала България".

В началото били само приятели, но Иван е бил достатъчно настоятелен, за да спечели сърцето й. Още повече, когато сварил... супа от домашна кокошка. 

Лично големият композитор Тончо Русев им дава благословията си да бъдат новият поп дует на България и приживе им обещава успешна кариера с песните, които пише за тях. Именно това е една от знаковите срещи в живота им. Благодарни са на Тончо Русев и до днес, защото ги е подкрепял по пътя на шлагерната музика.

В студиото те представиха новата си песен "Маските падат" и призоваха всички хора да бъдат себе си, както и да слушат хубава и стойностна българска музика. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов