Застудяването продължава, температури около нулата

Животът

24-01-2022, 07:00

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Времето ще остане облачно

Днес главно в планините и планинските райони ще превали слаб сняг, който след обяд ще спира, а над западните райони на страната ще има и по-съществени разкъсвания на облачността. Ще е студено с преобладаващи минимални температури между минус 9° и минус 4°, в отделни котловини до около минус 11°; максималните ще са между минус 5° и 0°.

Над планините облачността ще е значителна и на много места, главно в масивите в западната половина на страната ще има валежи от сняг, които след обяд ще отслабват и спират. Ще духа силен вятър от североизток. По планинските проходи остават условията за виелици и навявания. Ще е много студено, с максимална температура на височина 1200 метра около минус 11°, на 2000 метра - около минус 14°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, но само на отделни места, главно по Южното Черноморие ще превали сняг. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 0°-2°. Температурата на морската вода е от 6° на север до 8° на юг. Вълнението на морето ще се усили и ще е 3-4 бала.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов