Жестоко убийство в Русе

Първоначално полицията разследва отвличане

Полицията в Русе разследва тежко престъпление. Жената на общинския съветник от ГЕРБ в Русе – Бедрос Пехливанян, е намерена убита и разчленена край Русенски Лом, съобщи Bulgaria On Air.

Сигналът за изчезването на Еранухи Пехливанян е подаден в петък от близки на жената. След оглед на семейното жилище, разследващите намират следи от влизане с взлом. По информация на Bulgaria ON AIR от къщата са липсвали и 50 хил. лв.

В понеделник по поречието на Русенски Лом разследващите намират разчленен труп на жена. Все още тялото не е разпознато, но по всяка вероятност останките са на изчезналата Ери Пехливанян.

Късно снощи полицията в Русе е задържала двама мъже от русенското село Иваново, които са направили пълни самопризнания и са отвели разследващите до разчлененото тяло на жертвата. Арестуваните са с множество криминални прояви. Към момента са задържани за срок от 24 часа, предстои прокуратурата да им повдигне обвинения. Единият от арестуваните е 49-годишен бивш спортист.

Семейството управлява верига аптеки в Русе. Бедрос Пехливанян е общински съветник и председател на групата на ГЕРБ в местния парламент. 

Екипът на "Русе утре" изказва искрени съболезнования на Бедрос Пехливанян, на сина му и близките. Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"