Русенката Нешка Робева: Моето уважение, друже Джокович. Подкрепям Ви!

Русенката Нешка Рообева публично подкрепи Джокович в социалните мрежи. Тя е известна с гражданските си позиции и бе една от първите, борещи се за чист въздух в родния Русе. Ето какво написа тя:

"И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ДЖОКОВИЧ! Приятели, не съм антиваксър, но съм категорична, че безличието не прави шампиони. А големите личности са неразбираеми, за тях - народната любов между „Осанна“ и „Разпни го“…. Кураж, друже Джокович, дори затова, че не се срамуваш да се наричаш Балканец.

Не съм от големите фенове на тениса. Но на Джокович – да! Защото е голям! Защото има и отстоява принципите си! Защото не се продава Защото не се унижава да лъже. Защото е Мъж, спортист и то БАЛКАНЕЦ. Защото всеки, трябва да има право на своя избор. Защото неваксинираните не заплашват ничий живот, освен своя, на който трябва да имат право… И защото ненавиждам лъжата. Моето уважение, друже Джокович. Подкрепям Ви! Това написах преди седмица, това потвърждавам и сега. Джокович е известен с отказа си от ваксина, но беше ПОКАНЕН на турнира! Арестуван, освободен и пак арестуван…"



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов