Вълча луна ни очаква тази нощ

Пълнолунието на 18 януари 2022 г. осветява знака Рак.
Пълната луна е склонна да изостря емоциите и този път особено, тъй като влиянието на Плутон се проявява забележимо, като образува съвпад със Слънцето и опозиция с Луната.
В дните, близки до тази дата, се опитайте да избягвате конфликти, тъй като ситуациите могат да излязат извън контрол, съветва астрологът Ивелина Рускова.
Акцентите на това пълнолуние ще са свързани с дома, семейството, рода, корените, родителите - всичко, характерно за зодиакалния знак Рак.
Ракът винаги се стреми към безопасност, той е много сантиментален и чувствителен знак. Природата му го кара да спотайва и скрива емоциите си, но пълната Луна осветява това, което е било скрито толкова дълго. Разкриват се всякакви тайни,всички потайни цели стават явни, а човек осъзнава неща, които преди това са незабелязани и неосъзнати.
Пълнолунието в Рак може да покаже противоречията между настоящата ситуация и несбъдването на желанията. Чудесно би било, ако имаме смелостта да бъдем честни, най-вече към самите себе си. Използвайки лунната енергия, да се освободим от емоционалната привързаност към миналото си.
Пълнолунието е моментът, в който е добре да се избавим от вредните навици, свързани именно с темите на Рака - в дома, семейството, с родителите, с рода.
Внимавайте да не станете много контролиращи, манипулативни, това само ще усложни ситуациите около вас и ще ви навреди.
Това Пълнолуние ще ни накара да искаме да имаме власт и контрол не само в политически , социален и обществен план, но и в личните си взаимоотшения с партньорите и близките ни .
Всички стари проблеми могат да се явят отново и да чакат своето разрешение именно сега , не е време да ги отлагате , но мислете преди да действате !
Това ще ни помогне да освободим своята енергия и наистина да бъдем свободни. Трябва да правим всичко осъзнато – това е ключът към позитивните промени. Трябва да идентифицираме всичко, което ни пречи, което ни дърпа надолу, за да се освободим от него.
Ракът е известен със своята интуиция и съпричастност, именно по тази причина през пълнолунието ще имаме възможност да чувстваме енергията на другите. Но не трябва да се опитваме да контролираме хората и всичко, което се случва около нас.
Използвайки интуицията си, може да разберем правилността на своя избор, да разработим планове за бъдещето…
Освобождаването от излишното и ненужното ще ни проправи път към новото. Нова година – време за нов живот.
Трябва да сме готови да се разделим с всичко, което се е изчерпало, в противен случай ще страдаме от последствията.
Нощта на пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична мощ. Енергията на пълнолунието е много силна и магическа.
В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна. Пълнолунието е време, което може да използваме за лечение и разкрасяване, за гадания, за привличане на любовта и късмета, за усилване на всички желания.
Този период е известен с особено силната магическа сила, която притежава пълната Луна. Тя усилва действието на ритуалите, предсказанията и медитацията.
Нека това пълнолуние ви насочи, помогне да видите и осъзнаете най-правилната насока, по която да вървите. Доверете се на интуицията си, на чувствата си, следвайте вътрешния си глас!, съветва още Ивелин Рускова.


Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)