Вълча луна ни очаква тази нощ

Пълнолунието на 18 януари 2022 г. осветява знака Рак.
Пълната луна е склонна да изостря емоциите и този път особено, тъй като влиянието на Плутон се проявява забележимо, като образува съвпад със Слънцето и опозиция с Луната.
В дните, близки до тази дата, се опитайте да избягвате конфликти, тъй като ситуациите могат да излязат извън контрол, съветва астрологът Ивелина Рускова.
Акцентите на това пълнолуние ще са свързани с дома, семейството, рода, корените, родителите - всичко, характерно за зодиакалния знак Рак.
Ракът винаги се стреми към безопасност, той е много сантиментален и чувствителен знак. Природата му го кара да спотайва и скрива емоциите си, но пълната Луна осветява това, което е било скрито толкова дълго. Разкриват се всякакви тайни,всички потайни цели стават явни, а човек осъзнава неща, които преди това са незабелязани и неосъзнати.
Пълнолунието в Рак може да покаже противоречията между настоящата ситуация и несбъдването на желанията. Чудесно би било, ако имаме смелостта да бъдем честни, най-вече към самите себе си. Използвайки лунната енергия, да се освободим от емоционалната привързаност към миналото си.
Пълнолунието е моментът, в който е добре да се избавим от вредните навици, свързани именно с темите на Рака - в дома, семейството, с родителите, с рода.
Внимавайте да не станете много контролиращи, манипулативни, това само ще усложни ситуациите около вас и ще ви навреди.
Това Пълнолуние ще ни накара да искаме да имаме власт и контрол не само в политически , социален и обществен план, но и в личните си взаимоотшения с партньорите и близките ни .
Всички стари проблеми могат да се явят отново и да чакат своето разрешение именно сега , не е време да ги отлагате , но мислете преди да действате !
Това ще ни помогне да освободим своята енергия и наистина да бъдем свободни. Трябва да правим всичко осъзнато – това е ключът към позитивните промени. Трябва да идентифицираме всичко, което ни пречи, което ни дърпа надолу, за да се освободим от него.
Ракът е известен със своята интуиция и съпричастност, именно по тази причина през пълнолунието ще имаме възможност да чувстваме енергията на другите. Но не трябва да се опитваме да контролираме хората и всичко, което се случва около нас.
Използвайки интуицията си, може да разберем правилността на своя избор, да разработим планове за бъдещето…
Освобождаването от излишното и ненужното ще ни проправи път към новото. Нова година – време за нов живот.
Трябва да сме готови да се разделим с всичко, което се е изчерпало, в противен случай ще страдаме от последствията.
Нощта на пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична мощ. Енергията на пълнолунието е много силна и магическа.
В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна. Пълнолунието е време, което може да използваме за лечение и разкрасяване, за гадания, за привличане на любовта и късмета, за усилване на всички желания.
Този период е известен с особено силната магическа сила, която притежава пълната Луна. Тя усилва действието на ритуалите, предсказанията и медитацията.
Нека това пълнолуние ви насочи, помогне да видите и осъзнаете най-правилната насока, по която да вървите. Доверете се на интуицията си, на чувствата си, следвайте вътрешния си глас!, съветва още Ивелин Рускова.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов