Българинов: Да си пожелаем една по-щедра и добра година!

„Броени часове остават до момента, в който ще се сбогуваме с 2021 година и ще посрещнем новата 2022-а. Очакванията през следващите 365 дни със сигурност ще бъдат големи и всеки от нас ще се надява да реализира целите си и да постигне още по-големи успехи. Нека не забравяме обаче, че успехите не идват даром, както и че добрите намерения и ентусиазмът не са достатъчни. Необходими са действия. Ние сме тези, които създаваме своето утре и единствено от нашите постъпки зависи как ще живеем. Вярвам, че и през 2022-а ще бъдем единно и сплотено общество, така както бяхме досега и показахме, че не се уповаваме само на празните надежди, но сме и достатъчно решителни. Отиващата си година не бе никак лека, но въпреки това тя бе преломна, защото истинността, честността и законността вече не изглеждат като блян, а са напълно постижими. Точно затова трябва да отстояваме тези привидно изконни ценности с достатъчно смелост, познания и морал. Сигурен съм, че заедно ще надмогнем безвремието, което ни съпътстваше доскоро.

Нека днес, когато правим равносметка за извършеното през настоящата година, благодарим на всички, които са ни подкрепяли, да си спомним за хубавите моменти и да си пожелаем една по-щедра и добра година!“, с тези думи областният управител на Русе Борислав Българинов се обръща към русенци по повод предстоящото посрещане на новата 2022 година.

„Убеден съм, че 2022-а ще бъде годината, която ще очертае нови хоризонти за всички нас! Обещавам ви, че ще продължа да работя за развитието на Русе и региона, а промените ще бъдат осезаеми! Всички ние заслужаваме едно по-добро бъдеще и ще го постигнем със съвместни усилия.

Дано новата година донесе на всички здраве и повече радостни моменти, споделени с близките! Нека в домовете ни има мир, любов и благоденствие!

Честита Нова година!“, допълва още Българинов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов