Отбор от Бяла спечели футболния коледен турнир в Долна Студена

Футболният коледен турнир в село Долна Студена бе спечелен от отбора на "Дайвала"(Бяла) след победа на финала срещу отбора на "Свищов". На трето място се класира отбора от село Караманово "Юнайтед" след победа в мач за третото място над отбора на "Янтра"(Ценово), който стана четвърти и също беше възнаграден.
Също така бяха раздадени и няколко индивидуални награди, от които Мирослав Вълчев от отбора на "Юнайтед" Караманово получи приз за най-добър вратар, а Светлин Дамянов от отбора на "Свищов" за най коректен футболист. Осигурената награда от двамата братя Ивайло и Николай Цветкови за голмайстор на турнира отиде при Дилян Йорданов от отбора на "Янтра"(Ценово).
Капитанът на победителите Дилян Колев е играл за отбори като Бенковски - Бяла, Локо - Мездра, Сливен, Локомотив - София, Челик - Никшич, Подгорица - Черна Гора, национал на България до 21 години изрази своята благодарност към всички отбори за коректната игра и на кмета на селото Николай Стойчев за добрата организация. Наградите бяха раздадени от кмета на селото в присъствието на кмета на община Ценово Петър Петров и областния ръководител на БФС Димитър Димитров "Кулеманс".


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов