Юпитер в Риби ни носи оптимизъм и успехи

На 28 декември, последният от почивните дни, ще настъпи дългоочакваният от любителите на астрологията Юпитер в Риби. Юпитер е бавно движеща се планета и навлиза в Риби на всеки 12 години. 

Според звездите, това ще е прилив на позитивна енергия, който ще ни донесе нов прилив на светли мисли, въпреки Ретроградната Венера, която продължава до края на януари. 

Припомняме, че Юпитер е планетата на късмета, изобилието, растежа, възможностите и мъдростта, затова очакваме да донесе успех на начинанията ни. 

Юпитер и знакът Риби имат много сходни интереси - духовност, растеж и мъдрост. Рибите действат от състрадателна гледна точка, те са емпати по природа, чувствителни и раними. Способността да възприемат енергията на другите може да се превърне в ясновидски дарби, но също така може да породи желание за бягство, за да избегнат постоянната болка и реалността, с която се сблъскват в света.

Напълно е възможно чувствителността ни да се изостри, но и да сме по-добри един към друг.  Юпитер в Риби ни предлага възможност да се вглъбим в себе си и да помислим за смисъла на живота. Време е да формулираме желанията си и да поискаме от Вселената това, което ни е на сърце. 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)