Десетки таланти се включиха в концерта на Общински младежки дом

Общинският младежки дом  на Русе представи пред публика снощи в Доходното здание своя традиционен коледен концерт. В разнообразната програма на концерта се включиха хор „Свети Георги Победоносец“,  Модерен балет „Импулс“, Вокална група „Приста“, Мажоретен състав „Екстрийм“,  Фолклорно студио „Зора“, Студио за поп и джаз пеене „Икономов“ и клубът по УШУ.

На концерта бяха поканени всички деца и младежи да се включат в предизвикателствата и инициативите, част от кампанията на ОМД - „Оставаме свързани“, която е широко популяризирана в страницата на Младежкия дом в социалните мрежи.

Гостите на концерта бяха посрещани от членовете на Младежкия парламент към ОМД. Те представиха във фоайето на Доходното здание трите си доброволчески инициативи в подкрепа на обществено значими каузи -  събиране на средства за закупуване на кислороден апарат за СБАЛПФЗ „Д-р Димитър Граматиков“, календар на My childhood, с чиято продажба ще бъдат закупени костюми за танцьорите на ФТС „Зора“ и на деца от НУИ „Проф. Веселин Стоянов“, както и третата инициатива за дарение на книги, които ще бъдат предоставени на комплекс за социални услуги.

Целия концерт можете да гледате в YouTube канала на Община Русе – „Култура“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен