Общинският младежки дом - Русе ще отбележи коледните празници с концертна фиеста

С два празнични коледни концерта в рамките на няколко дни младежите и децата от клубовете към Общинския младежки дом ще поздравят съграждани, родители и гости. На 9 декември в зала „Европа“ на Доходното здание ВГ „Приста“ към Младежкия дом ще изнесе коледен концерт-спектакъл от 18:30 ч. Входът за всички желаещи да се насладят на вокалните изпълнения на талантливите деца и младежи е безплатен.

Вторият концерт, който ще се състои на 13 декември, от 18:00 ч., ще представи богата коледна програма със съставите към ОМД. В Голямата зала на Доходното здание участие ще вземат балет „Импулс“, мажоретен състав „Екстрийм“, фолклорно-танцово студио „Зора“, детско-младежки хор „Свети Георги Победоносец“, ВГ „Приста“ и вокално студио за поп и джаз пеене „Икономов“. Входът за желаещите да присъстват на концерта е 5 лева, а билети могат да бъдат закупени на касата на Доходното здание на 9, 10 и 13 декември.

Всички събития от културния календар на Община Русе и в частност на ОМД се провеждат при строго спазване на утвърдените от Министерството на здравеопазването противоепидемични мерки.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)