Радомир Хараланов е новият областен координатор на МГЕРБ в Русе

Областно събрание на русенската структура на Младежи-ГЕРБ се проведе на 3 декември вечерта. В деня, в който ПП ГЕРБ отбеляза своя 15-и рожден ден, младежката структура на партията в Русе се събра, за да се запознае с решението на Изпълнителната комисия за ново областно ръководство на МГЕРБ и да набележи предстоящите дейности и инициативи през новата 2022-а година.

Областен координатор на младежите става Радомир Хараланов, а организационен секретар – Даяна Рачева. В състава на областния управителен съвет влизат Габриела Кирилова, Ерзин Етем, Зорница Донева, Ивайло Петков, Кристина Мариянова, Кристияна Колева и Светлина Колева.

Новият ръководен състав на МГЕРБ беше представен от областния координатор на партията за Област Русе Георги Кръстев.

Събранието на младежите уважи с присъствието си и дългогодишният областен координатор на ПП ГЕРБ Пламен Нунев, който в момента е отговорник за областите Русе, Разград и Търговище. Той поднесе приветствие към участниците.

„Младите хора стават все по-способни да участват активно в обществено-политическите процеси, поради което и все по-често ще ги виждате на лидерски позиции в ГЕРБ – партия, в която всеки млад човек може да намери своето място за развитие, стига да работи отдадено. Разбира се тези позиции са и огромна отговорност и изискват воля, енергия, решителност и лоялност, както и висока мотивация за преодоляване на предизвикателства и решаване на всички задачи.” Това заяви в обръщението си към членовете на МГЕРБ-Русе областният координатор на партията Георги Кръстев.  

Младежите отбелязаха и годишнината от създаването на ПП ГЕРБ, която за своите 15 години активно присъствие в българския политически живот записа името си в историята на страната ни като най-голямата и най-дълго управлявалата след демократичните промени в България. „Силата на нашата партия е не само в победите, но и в способността й да се учи от грешките си, да чува гласовете, болките и нуждите на хората, да привлича нови членове и да се обогатява с младостта и идеите им”, каза Георги Кръстев.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов