Въвежда се временна организация по улиците „Филип Станиславов“ и „Зорница“

Животът

30-11-2021, 16:18

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Закъсали тирове затрудняват движението край Плевен

Със заповед на кмета на Община Русе от 25.11.2021 г. се въвежда временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на ул. „Филип Станиславов“ в участъка от ул. „Изгрев“ до ул. „Зорница“ и на ул. „Зорница“ в участъка от ул. „Слави Шкаров“ до бул. „Христо Ботев“ за обект: „Реконструкция и подмяна на съществуващи довеждащи водопроводи от ПС II подем до ПС III подем“. Срокът на действие на ВОБД и за двете улици е до 24.12.2021 г. включително.

По проект ул. „Филип Станиславов“ не се затваря за движение на МПС, като строително монтажните работи (СМР) ще се извършват със заемане на северното платно. Движението на МПС и пешеходците ще се осъществява  двупосочно по южното платно и по незаетите тротоари.

Ул. „Зорница“ в участъка от ул. „Слави Шкаров“ до бул. „Христо Ботев“ също не се затваря за движение на МПС. Строително монтажните работи (СМР) ще се извършват със заемане на части от уличното платно.

Призовават се водачите на МПС и пешеходците да се движат по незаетите части от уличните платна и тротоарите, с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)