5 футболни играчи, които обичат да залагат

Спорт

24-11-2021, 10:39

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Залозите и спорта сякаш вървят ръка за ръка. Почти няма човек, който да се интересува от даден спорт и да не е пробвал да заложи поне веднъж на него. Някак в това именно се крие магията на предвижданията – тръпката и неописуемото усещане, които ни съпътстват докато наблюдаваме среща, чийто краен изход сме се опитали да предвидим. Много информация за тънкостите на залагането, предоставянето на прогнози и вникването в дълбочина на целия този гемблинг-свят можем да открием на платформата футболни-прогнози.бг. Екипът на сайта е изграден от солидни експерти в сферата на хазартните забавления.


Кои обаче са истинските спортисти, които биха се радвали да попаднат на един такъв уебсайт, и които обичат залозите като цяло?

Златан Ибрахимович

Класацията ни започва не с кой да е, а с шведът от Босненски произход Златан Ибрахимович. За него неотдавна медиите гръмнаха, че има акции от малтийски гемблинг уебсайт, като дори обича да залага на различни спортове. За момента нещата и в това, и във всяко едно друго отношение обаче, изглеждат на висота и по нищо не личи залозите да влияят негативно на звездата.

Диего Марадона

Една от най-ярките футболни звезди, която за голямо съжаление вече напълно залезе, също бе известна с любовта си към комара. Диего Армандо Марадона – едно име, чието представяне е напълно ненужно, както няма необходимост да се добавя повече информация за множеството пороци на великия голеадор. Сред тях са и любовта към картите и рулетката, като дори за Диего се твърди, че в някакъв момент имал свое собствено нелегално казино в Буенос Айрес.

Неймар

Продължаваме не с кой да е, ами с Неймар! Смятаният за един от най-добрите бразилски нападатели в света, звездата на ПСЖ също обича да се забавлява с хазарт. Кариоката е известен с любовта си конкретно към покера и често може да бъде забелязан да играе и с други големи личности във футболната вселена.

Скот Дейвис

 Несъмнено най-малко правещият впечатление до момента спортист, на фона на останалите си колеги, но все пак Скот Дейвис намира място в класацията заради негативни причини. Той е един от малкото футболисти, които са имали истински проблеми със залаганията. Англичанинът дори публикува в пресата статии за своите загуби, които биват оценени от самия него на стойност приблизително равна на £200,000.

 Кристиано Роналдо

Ами да! Дори един от считаните за най-добрите футболисти на всички времена и бидейки живо и неоспоримо доказателство за желязна воля, дисциплина и рутина, и самият Кристиано Роналдо обича да се забавлява с подобни игри. Той практикува само покер, като е известен с постиженията си и тук, които обаче не са на такова високо професионално ниво, на каквото е футболът за него.

Всеки може да залага и всеки има правото да го прави (*стига да е пълнолетен)! Понякога именно залозите могат да ни поднесат емоция, която няма по какъв друг начин да си набавим. Не е страшно! Важното е да можем да разграничаваме забавлението от истинската пристрастеност.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов