Историята на Бет365

Спорт

22-11-2021, 14:00

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Бет365 е една от най-големите платформи за спортни залози и хазарти игри в света.  Компанията има лиценз в над 200 страни и предлага различни оферти и бонуси на своите над 19 милиона клиенти. Със своите 3500 служители тя е най-големият работодател във Великобритания.

Bet365 Group е създадена през 2000 година в град Стоук он Трент от Денис Коутс. Тя разработва платформа за онлайн спортни залагания, и с помощта на банков кредит в размер на 15 милиона британски лири успява да го финансира и стартира година по-късно през Март 2001 година. Кредитът е обезпечен от веригата от букмейкърски пунктове на баща ѝ и през 2005 година с продаването офлайн бизнеса тя успява да върне банковия заем на RBS като се концентрира изцяло върху онлайн бизнеса си. Интересът към платформата е голям и броят на регистриралите се и направили депозит в сайта на Бет365 играчи нараства с минимум 10% всяка година, а приходите на компанията за 2019 година са на стойност над 3 милиарда британски лири. За да може да си позволи да работи в световен мащаб компанията разполага с три основни офиса, един във Великобритания и още два в Австралия и Гибралтар, както и с лиценз за дейността си в редица страни навсякъде по света. Така реално всеки, който желае да залага в сайта на Бет365 може да го направи във всяка точка на света, в Америка, в Азия, в Европа, в Африка и дори в Нова Зеландия.

Освен букмейкър за спортни залози Бет365 е и доставчик на казино услуги.  В сайта на компанията освен футболните залози може да се намерят и много от известните в цял свят хазартни игри.  На страницата можете да откриете много от най-добрите игри на ротативки, маси за залози на живо за игри на рулетка, бинго, покер, бакара, и много други. Тук може да се правят залози на различни спортове и дисциплини, видеоизлъчване на спортни събития в реално време, както и залози, свързани с шоу бизнеса и дори политиката.

Освен платформа за спортни залози и хазартни игри Бет365 е и един от най-големи спонсори в света на футбола. Компанията е подписала спонсорски сделки с клубове в почти всяка страна, в която има лиценз. Тя е спонсор на 10 от най-добрите отбори в Ла Лига на Испания, както и на редица клубове в родната Великобритания, включително и на собствения Стоук Сити. Освен във футбола, компанията взима участие и в спонсорирането и на други видове спорт, както в Англия така и в други страни, сред които са и конните надбягвания.  Сайтът на Бет365 предлага на своите клиенти редица удобства, като  отделен панел за настройки на акаунта, възможност за проследяване на спортни събития на живо и много възможности за игри и залози. Всички тези опции са достъпни и за българските почитатели на хазарта и спортните залози.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов