Звездата от група “Rainbow” Рони Ромеро на русенска сцена през декември

Русе ще стане част от турнето „The Creation Tour 2021” на българската супер група Intelligent Music Project. На 15 декември в „Канев център“ ще се проведе концерт, предвождан от бившия вокалист на Rainbow Рони Ромеро. Освен него на сцената в петте града от турнето ще се качат и изявени български музиканти, сред които Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Славин Славчев, Димитър Сираков, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Началният час на концертите в страната е 19:30 ч.

Безплатни антигенни тестове ще бъдат правени на всеки, който си е закупил билет за един от концертите на Intelligent Music Project и Рони Ромеро през декември. Жестът на организаторите е в полза на тези, които не разполагат със зелен сертификат, а решението е продиктувано от желанието им хората да отидат да се забавляват, слушайки хубава музика, без да трябва да отделят време и средства да се тестват.

Тестовете ще се правят на входа на всяка една от залите в петте града от турнето – Благоевград, Плевен, Велико Търново, Русе и Стара Загора, непосредствено преди началото на всеки концерт.

Мобилните лаборатории, които организаторите са осигурили, ще функционират между 18:00-20:00 ч., а тестването ще се случва само срещу предоставянето на вече закупен билет за концерта в съответния ден.

След излизането на резултата от направения на място тест, на всеки тестван ще бъде издаден официален серификат от мобилната лаборатория, който ще важи 48 часа.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, както и от Grabo.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"