Въвежда се временна организация на движението в кварталите „Средна кула“ и „Долапите“

От понеделник до 23.11.2021 г. включително се въвежда временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на ул. „Басарбовска“  в кв. „Средна кула“ за обект: „Реконструкция на етернитов водопровод Ф80 и ф100мм с ПЕВП Ф 110мм в кв. Средна Кула от ул. „Мадара“ по ул. „Басарбовска“ до ул. „Сини вир“ .

При изграждане на ВиК инфраструктурата, ул. „Басарбовска“  не се затваря за движение на МПС в участъка от ул. „Мадара“ до ул. „Сини вир“. Строителните работи ще се извършват със заемане на ½ част от уличното платно.

До 23.12.2021 г. включително се въвежда временна организация за безопасност на движението и на ул. „Зора“  в кв. „Средна кула“ за обект: „Реконструкция на водопровод Ф80, ф100, Ф250 и Ф300 с ПЕВП Ф 250 в кв. Средна Кула от ул. „Китен“ по ул. „Зора“ до ул. „Елисавета Багряна“ .

При изграждане на ВиК инфраструктурата, ул. „Зора“  се затваря за движение на МПС в участъка от ул. „Китен“ до ул. „Елисавета Багряна“.

Движението на МПС и пешеходците ще се осъществява по обходен маршрут от ул. Елисавета Багряна“ и ул. „Морава“ по улиците: „Китен“, „Слав“, „Велчова завера“ и „Цанко Дюстабанов“.

До 8.2.2022 г. включително се въвежда временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на ул. „Стремление“  в кв. „Долапите“ за обект: „Реконструкция на водопровод Ф200 мм с ПЕВП Ф 250 мм в кв. „Долапите“ от ул. „Огражден“ по ул. „Стремление“ до ул. „Свиленград“ с продължение на ПИВП Ф250 мм до ул. „Бяла Черква“, по ул. „Стремление“ с подмяна на водопровод Ф100 мм и Ф200 мм до ул. „Несебър“.

При изграждане на ВиК инфраструктурата, ул. „Стремление“  не се затваря за движение на МПС. Строителните работи се извършват със заемане на ½ част от уличното платно.

Призоваваме водачите на МПС да осъществяват движението си по незаетата част от пътното платно с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов