Първите 100 000 лева от втори шанс на играта 5 от 35 са спечелени в Русе

В своята 64-годишна история на Български спортен тотализатор, имаме 119 българи, които станаха милионери, като 10 от тях са от град Русе. Това заяви в интервю за Ruseutre.bg заместник-директорът „Приемателна мрежа“ в Български спортен тотализатор Вася Ботева, която 11 години бе регионален директор на тотализатора в Русе.

Тя сподели, че в 87-ми тираж на Български спортен тотализатор има печалба от 100 000 лева в играта 5 от 35, втори тото шанс. „Неслучайно Русе е известен и като градът на тотомилионерите. През 1991-ва година участник спечели първия джакпот в играта 6 от 49. Следващият късметлия, който също беше родом от крайдунавския град и влезе в елитния клуб на милионерите в България, успя да реализира мечтата си като направи хотел. През 2018-та година отново от русенец беше спечелен джакпота в размер на 4.5 млн. лева.“, каза още Ботева.

По нейните думи, в последните години се наблюдава интерес към игрите на спортния тотализатор от все повече млади участници. Интересът е свързан и с мисията на тотото за подпомагане и развитие на спорта и културата на България. „Резултатите на българските спортисти на олимпийски, световни и европейски първенства, са една от причините, които още повече ни амбицират да работим в полза на спорта, тъй  като техните успехи са успехи за България и прославят родината ни по света. Същото се отнася и за талантите ни в областта на културата, които са аплодирани по сцените на цял свят и са пример за безграничните възможности на българския народ“.

Цялото интервю можете да прочетете ТУК



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов