Ротаракт клуб събра първите 720 лева за ремонт на детското отделение в МОБАЛ

Мисия

02-11-2021, 17:13

Снимка:

Ротаракт

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Приключи първото събитие от инициативата на Ротаракт клуб „За малките герои“. Целта на кампанията е набиране на средства за цялостен ремонт на няколко стаи в детското отделение на Областната болница „Д-р Стефан Черкезов“.

720 лева е събраната сума от постановката на театър „Весел“ „Есенна въртележка“, която беше представена в двора на Клуба на културните дейци във Велико Търново.

Ротаракторите благодарят на театър „Весел“ за удоволствието и радостта, които са донесли на зрителите, както и на стопаните на Клуба на културните дейци, които са предоставили уютно място за постановката. Събитието се проведе на 30 октомври, в навечерието на Деня на народните будители.

Всички вие сте нашите съвременни будители, нашето вдъхновение и мотивация да продължим да правим добри дела! Така младите ротарианци се обърнаха към театралите и ентусиастите от КДК, които ги подкрепиха в първата им проява от кампанията.

Предстоят и други събития, които ще се осъществят в подкрепа на инициатива “За малките герои”. Една от тях е благотворителен базар “От деца за деца”, организиран по Коледа.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)