Стартират безплатни обучения за дигитализация на бизнеса

Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе кани фирми и експерти на кратки безплатни обучения за възможности за дигитализация на бизнеса, които ще се проведат онлайн през месец ноември.

Те са предназначени за представители и мениджъри на клъстери, фирми, експерти и всички заинтересовани лица. Материалите са разпределени в 2 модула - общи решения за бизнеса и специфични за сектор селско стопанство и храни. Темите включват възможности за дигитализация като 3D принтиране, 3D сканиране, дронове, компютърна анимация, обогатена реалност, решения с изкуствен интелект и др.

Необходима е предварителна регистрация на: https://forms.gle/hrVx4A2qzoskge7q6, при която участникът избира удобната за него дата – 17, 18 или 19 ноември 2021.

Участието е безплатно, а работният език е английски.

Обученията се организират по проект Danube S3 Cluster, (http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/danube-s3-cluster), с водещ партньор: Регионална агенция за развитие Южна Мунтения – Румъния и партньори от Румъния, Германия, Унгария, Словения, Словакия, Хърватия, България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Молдова и Украйна.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов