Алисе Муртезова: Взех трудно решение, няма да участвам в листата за народни представители

Оставам отдадена на каузата ГЕРБ с още нови предизвикателства, ще участвам и подкрепям структурата по всякакъв начин, както досега, казва административният директор на УМБАЛ "Медика"

Алисе Муртезова няма да се кандидатира за народен представител. Това обяви тя самата във Фейсбук. Ето и цялото обръщение на административния директор на УМБАЛ "Медика" към приятели и съмишленици. 
"Използвам днешния ден, за да обявя мое решение, за което упорито ме питате в последните дни.
Всеки от нас има приоритети в различни етапи от живота си.
Отговорността, която носим с партньора ми в живота доц. д-р Кирил Панайотов за семействата на повече от 1500 души, които работят в структурите на “Медика” и плановете ни за развитие на още полезни за обществото каузи, ме накара да взема трудно решение.
Оставам отдадена на каузата ГЕРБ с още нови предизвикателства!
Ще участвам и подкрепям структурата по всякакъв начин, както досега.
Благодаря на Ръководството на ГЕРБ в лицето на г-н Борисов, че се съобрази с моето желание.
Няма да участвам в листата за народни представители.
Убедена съм и вярвам, че всеки може да постигне толкова, колкото са мечтите му, но най-важно е да оставим след нас достойно поколение. И в този ред на мисли, нашият 9-годишен син все още има нужда от моята подкрепа. А децата винаги са били във фокуса на всички важни решения, които съм вземала в живота си.
Благодаря на всички за подкрепата и милите думи. Знам, че мога да разчитам на вас, както и вие на мен за всяка смислена кауза, която заедно защитаваме. Струва си!"Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)