Бърз заем безплатно - възможно ли е?

Животът

09-09-2021, 08:00

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

10 съвета за бърз заем

Желанието да освежите апартамента, причастието и сватбения сезон или планирането на празниците често е предизвикателство за портфейлите ви. Бързият заем може да бъде решението за временни финансови затруднения. Това е добро решение, особено ако е безплатен заем. Наистина ли не е необходимо да правите допълнителни разходи и достатъчно ли е да върнете точно толкова, колкото сме заели?

По-големите, случайни разходи, които в момента не можем да си позволим, ни принуждават да търсим различни източници на финансиране. Някои хора решават да вземат паричен заем в банката, но ако имаме нужда от пари бързо и това са малки суми, например 3000 злоти, тогава си струва да помислим дали бързият заем онлайн ще бъде по-добър. Все още има много компании на пазара, които въпреки кризата, причинена от пандемията на коронавируса, предоставят бързи заеми, включително промоционални заеми.

Заем в брой или бърз небанков заем?

Изглежда, че ако се нуждаем от пари, ще бъде най-безопасно да вземем малък паричен заем в банка. Тази институция ни вдъхва много повече доверие, отколкото компания, която работи в Интернет и предлага бързи онлайн заеми. Подобно мислене обаче може да се окаже нерентабилно за нас.

Не забравяйте, че няма да получите нищо безплатно в банката. Когато теглите заем в брой, дори в малък размер и при много изгодни условия, ще трябва да върнете увеличената сума, наред с други за лихва. Това обаче не означава, че не е възможно да се вземат пари назаем, без да се правят допълнителни разходи. Решението е бърз онлайн заем, който има свои правила. Въпреки пандемията, която доведе до изчезване от пазара на 1/4 от заемодателите, все още има много надеждни компании.

Голямото предимство на заемите до заплата е, че изискват по-малко документи. Достатъчно е да сравните офертите, да изберете най-изгодната и да подадете онлайн заявление. Не е нужно да чакате дълго решението, така че можете да получите пари дори в същия ден. По-лесният процес при кандидатстване за заем от небанкова компания не означава, че ще получим бърз заем, без да проверяваме кредитоспособността. Кредиторът трябва също така да оцени риска си, свързан с отпускането на пари на нас.  Онлайн заемът е добра алтернатива на паричния заем, когато трябва бързо да поправите бюджета на дома си, но това не е начин да получите допълнителни средства за длъжниците.

Източник: govrn.bg

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов