Продължава миенето на улиците в града по утвърден график

Продължава миенето на улици и булеварди в Русе.

В периода 23 - 27 август общинското предприятие „Паркстрой“ със собствена техника, препарат и вода от общинските кладенци ще извърши измиване на булевардите „Христо Ботев“, „Скобелев“, „Придунавски“, „Съединение“, „Тутракан“ и  улиците „Плиска", „Доростол“, „Независимост“, „Никола Петков“, „Тулча“, „Даме Груев“, „Никола Вапцаров“, „Васил Левски“, „Гоце Дечев“; „Филип Станиславов“ и „Тодор Икономов“.

Дейности по график  извършва и фирмата, поддържаща обществената хигиена, като днес, 24 август, предстои почистване на ул. Оборище.

На 25 и 26 август, сряда и четвъртък, е предвидено измиването на ул. „Никола Вапцаров“, ул. „Даме Груев“ и ул. „Илинден“, а в петък ще започне почистването на улиците „Гоце Делчев“ и „Васил Левски“. В първия и втория ден от другата седмица, 30 и 31 август, ще продължи миенето на ул. „Гоце Делчев“. Във вторник ще се почиства и ул. „Луи Айер“.

Община Русе напомня, че графикът ще бъде изпълнен в зависимост от метеорологичните условия и степента на замърсяване на уличните платна.

Плана на дейностите, както и почистените в предходните дни улици може да видите тук.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)