Горещо време и днес, в средата на седмицата – дъжд и захлаждане

Животът

23-08-2021, 09:54

Снимка:

БНТ

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

23 август назад във времето

Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток. Дневните температури още малко ще се повишат в сравнение с предишните дни и максималните ще бъдат между 30° и 35°, съобщава БНТ.
И по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток - североизток. Максималните температури ще са между 27° и 29°. Температурата на морската вода ще е 26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Предимно слънчево ще е и в планините, следобяд с купеста облачност, но валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен югоизточен, по най-високите части на Рила и Пирин - северозападен вятър.
Максималната температура на 1200 м височина ще е около 24°, на 2000 м – около 16°.
Във вторник ще бъде предимно слънчево и още по-топло, с температури между 31° и 36°, малко по-ниски по Черноморието. В средата на седмицата от северозапад ще премине студен атмосферен фронт, който ще понижи температурите.
Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни интензивни валежи, придружени от гръмотевици. От петък обаче ще започне ново затопляне.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов