Отслужиха водосвет в обновената зала "Стрелбище за шампиони - Мария Гроздева"

Нашата мисия е да градим страната ни, а не да я разрушаваме, както правеха правителствата преди нас, заяви Красен Кралев

Ежедневно откриваме различни обекти, които са построени от правителството на Бойко Борисов. Нашата мисия е да градим страната ни, а не да я разрушаваме, както правеха правителствата преди нас. Това написа доскорошният спортен министър Красен Кралев на профила си във Фейсбук.

"В Русе заедно с кандидатите за народни представители Бедрос Пехливанян и Севдалина Стоянова, която е и треньор по спортна стрелба в клуб „Локомотив“, и с родители на спортуващите деца, осветихме с водосвет залата по спортна стрелба „Стрелбище за шампиони - Мария Гроздева“. Залата е реконструирана със средства на родителите, а ние осигурихме закупуването на електронни мишени. Оборудването е на стойност 58 000лв. и е на най-високо ниво. Със същото оборудване ще се стреля на Олимпиадата в Токио. Щастлив съм, че за един от най-успешните български спортовете, донесъл на страната ни толкова много радост и гордост, вече в Русе има тренировъчна база на високо ниво", споделя Кралев.

Бившият спортен министър е провел среща и с ръководството и състезателите на един от лидерите в българския бокс - “Боксов клуб Русе“.

"По време на нашето управление изградихме нова боксова зала, за която бяха инвестирани над 400 000 лв. За жалост към момента залата не е газифицирана. Проектът за газифициране е изготвен и одобрен, но служебното правителство на Радев не пуска обществена поръчка. Това е поредния нереализиран поради тяхното бездействие проект", отбелязва Кралев.

"Вярвам, че след 11 юли ще можем с подкрепата на гражданите да си върнем реда и държавата отново да заработи", уверен е той.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)