Започна Ruse Summer Fest

Животът

29-06-2021, 17:27

Снимка:

Община Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русе ще е домакин на седмото издание на Фестивал и Академия „Алегра“

18 русенски групи и 5 гостуващи ще свирят в двора на бившето училище по жп транспорт

Вчера бе първият ден от станалия традиционен Ruse Summer Fest, организиран от Party Group Entertainment с подкрепата на Община Русе.

18 русенски и 5 гостуващи групи ще излязат на сцената тази година. Всяка от седемте вечери на фестивала е посветена на различни стилове - хард рок, хеви метъл, блус, пънк/алтърнатив, а първото юлско утро ще бъде посрещнато със сборна формация от музиканти.

В първия ден от Ruse Summer Fest на сцената в двора на бившето училище по жп транспорт бяха Slipstream, MIG 21 и Troll. От 20 часа тази вечер програмата продължава с Uninvited, Drive your life и Explicit.

Гвоздеи на събитието са Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, които ще внесат блус настроение в петък, a Jeremy? ще бъдат под прожекторите в събота. Ден след представянето си хедлайнерите ще дадат и мастъркласове в бар „Асансьора“ на ул. „Пирот“ №5 от 10:30 часа.

Ruse Summer Fest се провежда за втора поредна година, а целта му е да даде възможност за изява на голяма сцена на местни изпълнители от различни жанрове.

Пълната програма може да видите тук.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов